Coronaviruset påverkar oss alla. Så även Mitt Roslagen. Därför väljer gratistidningen att i april månad komma ut två gånger istället för fyra.
– Vi måste helt enkelt anpassa oss efter det rådande läget, säger tidningens ägare och vd Wilhelmina 
Eriksson.
Många är de människor och företag som drabbas av Coronakrisen eller kanske framför allt av konsekvenserna av de beslut och åtgärder som tas från regeringshåll och på kommunala och privata plan.
Viruset som härjar i samhället slår mot allt och alla på olika sätt.
Och som ännu en länk i kedjereaktionen tappar tidningar över hela landet annonsörer. Bland annat när det gäller inställda evenemang och ekonomiska försiktighetsåtgärder inför en högst osäker närtid.
– Det märks att många är oroliga och väldigt försiktiga, säger Wilhelmina Eriksson. Jag kan förstå det, men vi kan inte bara förstå och sedan inte vidta några åtgärder själva. 
– I ett första läge väljer vi att i april komma ut varannan vecka istället för varje. Vi tar en månad i taget. Vi tror att det här är övergående och vi sitter ganska lugna i båten, men gör så klart det vi måste göra för att kunna fortsätta leverera vår mycket uppskattade och omtyckta tidning.
Kategorier: Roslagen